• image
  • image
  • image
  • image
  • image


x
5
maj
2018Mičiću bronza, treća medalja za Srbiju na EP u Rusiji'

'

Stevan Mičić je uspeo da savlada sa 10:0 u kat 57 kg u slobodnom stilu španca (gruzijskog porekla) Levan Metreveli Vartanova.
Čestitke Stevanu Mičiću na osvojenoj medalji. Ovo je druga medalja uz osvojenu bronzanu medalju 2015 godine u Brazilu na juniorskom prvenstvu sveta. Budući da ima tek 22 godine pred Stevanom je u svakom slučaju blistava rvačka karijera.

Detalji
x
1
maj
2018Dva srebra na Evropskom prvenstvu u Rusiji '

'

Srpski reprezentativac u rvanju Mihail Kadžaja osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu grčko-rimskim stilom u kategoriji do 97 kilograma. U finalnoj borbi je izgubio od Jermena Artura Aleksanjana, aktuelnog olimpijskog i trostrukog svetskog šampiona.

Kadžaja je u kvalifikacijama bio bolji od Ivana Barjakova sa 3:1, da bi u osmini finala pobedio Orhana Nurijeva iz Azerbejdžana takođe sa 3:1. U četvrtfinalu uspeo je posle prekoreta da savlada Mađara Balaža Kiša sa 7:3, iako je gubio sa 0:3. Do finala je došao preko Nemca Ramzina Azisira.

Detalji
x
30
april
2018Viktor Nemeš srebrna evropska medalja'

'

Viktor Nemeš osvojio je drugo mesto na šampionatu Evrope u Kaspisjku, pošto je u finalu do 77 kilograma od njega bio bolji Roman Vlasov sa 5:1.To je treća srebrna medalja za Nemeša na evropskim prvenstvima.
Finalni meč je počeo agresivnim nastupom Viktora i prva runda je završena rezultatom 1:0. U nastavku meča je dvostruki uzastopni olimpijski šampion pred svojim navijačima u Kaspijsku preokrenuo rezultat u 5:1 i osvojio zlato.
Podsetimo, Nemeš je da putu do finala savladao Hrvata Dominika Etlingera 4:0, Belorusa Kazbeka Kiloua 7:0, u četvrtfinalu je bio bolji od Mađara Tamaša Lerinca 5:1, a u polufinalu od Šveđanina Bjuberga Kesidasa 2:0.

Detalji

LINK