Rvački savez Srbije - Wrestling Federation of Serbia
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image


x
5
jun
2018Priznanje'

'

Povodom dana opštine Petrovac na Mlavi, 4.juna, Skupština opštine Petrovac na Mlavi je dodelila priznanje Rvačkom klubu "Zmajevi". Priznanje je dodeljeno za ostvarene rezultate na sportskim borilištima širom Republike Srbije sa mlađim uzrasnim kategorijama i neprestanom radu na popularizaciji rvačkog sporta u lokalnoj zajednici.

Detalji
x
18
maj
2018Dodeljene "Majske nagrade"'

'

U Domu Narodne Skupštine Republike Srbije održana je Svečana sednica Skupštine Sportskog saveza Srbije posle koje je, po 42. put, dodeljena "Majska nagrada" Sportskog saveza Srbije - najviše sportsko priznanje u Srbiji.
Nagrade su, među ostalima, dobili Viktor Nemeš - sportista u olimpijskom sportu, Milan Jelić - sportski funkcioner.
Ovo najviše društveno-sportsko priznanje koje tradicionalno dodeljuje Sportski savez Srbije ustanovljeno je još 1961. godine, i može se dobiti samo jednom u životu. Posle kratke pauze, od 2007. godine vratilo je svoj, ali i sjaj najmasovnije sprortske organizacije na Balkanu.
Ovoj tradicionalnoj svečanosti, pored delegata i gostiju, prisustvovali su i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i ambasador Turske Tanžu Bilgič koji su pozdravili nove laureate

Detalji
x
5
maj
2018Mičiću bronza, treća medalja za Srbiju na EP u Rusiji'

'

Stevan Mičić je uspeo da savlada sa 10:0 u kat 57 kg u slobodnom stilu španca (gruzijskog porekla) Levan Metreveli Vartanova.
Čestitke Stevanu Mičiću na osvojenoj medalji. Ovo je druga medalja uz osvojenu bronzanu medalju 2015 godine u Brazilu na juniorskom prvenstvu sveta. Budući da ima tek 22 godine pred Stevanom je u svakom slučaju blistava rvačka karijera.

Detalji

LINK